Liten uppdatering!

Man måste väl göra en uppdatering!!!!?
Här har vi haft kalas i dagar 3, man skulle tro att drottningen eller kungen bodde här, nä men min minsta prinsessa har fyllt år den 28 och hela 14 år! I fredagseftermiddag och kväll hade hon sina kompisar här! Syrran o hennes familj var i lördags o firade henne, de åker utomlands på torsdag och i går var mormor o morfar, H o S samt en ridkompis från haparanda, då bjöds det på smörgåstårta som gubben gjort(smarrig) och gräddtårta och blåbärspaj, varför ska man äta så? Man skulle kunna tro att man levde sina sista dagar!!!
På fredag kommer de äldre ungarna hem en sväng oj va jag längtar !!!!
Fick veta att jag får åka med till Jakobstad med 4-6:an nästa vecka, det ska bli riktigt roligt!
Nu vänta gubben, vi ska fara till de äldre paret och leverera blåbär!
Ha det gott och lev väl!

Poolen

Poolen

Min systers pool vid deras altan, Anton har precis badat och klätt på sig men vill ändå plaska lite!
Så var denna första jobbveckan av klarad! Pust! Nä det var riktigt roligt att komma tillbaka,fast man var tvugna att vara nere på förskolan, städerskan skulle bona golven uppe på frillo så vi får det fint till skolan börjar. Vi(jag o Kristina) tog frillobarnen till Mattis strand några av de varmaste dagarna, så de fick bada och leka. I fredags så fick jag gå på frillo för att möblera lite så de kan vara där nästa vecka, men ville inte göra allt själv så jag sparade lite till de andra oxå!!!!
Elli titta på bordet och diskmaskinen är körd!!! På måndag ska vi vara på  Kukkolaforsen tillsammans med lärarna få se vad som ska ske efter detta!!!
Nej nu kallar solen på min uppmärksamhet vi syns och hörs alla bloggare!!

Lite bilder

Mormor och prinsessan!
Gumman tittar på pappan.


Semstern snart slut!!!!!

Snart börjar jag jobba igen, samtidigt tråkigt men oxå roligt.
5 veckor har gått fort, har hunnit med de en och de andra, iförra veckan var vi ( min familj o syrrans) hos mor o far (de är inte hemma utan i Jukkasjärvi) vi stajlade deras kök, bytte ut fläkten, fixade nya knoppar till skåpen, mellan skåp o bänk ny matta. Idag så ska det städas o fixas färdigt, de vet inget ännu.....
I går var vi på Lule kalaset i tittade på bl.a Nanne Grönvall, Jerry Williams, Marie Lindberg och Markus förståss, vilket ös de var, jag stod inte still o var inte tyst, till och det gubben tyckte att det var värt pengarna (som han sa).Vi var hemma först vid halv 3 tiden, så man är lite mör o tränings verk i benen, men vilken god mat Thai o Vietnam köken gör...mums!
Lotta! Tänkte sätta in bilder på prinsessan men jag får de inte dit jag vill!!! De kommer så småningom!! Lovar!
Ha de! Ni som har semester kvar, sommaren kommer på måndag, sanna mina ord!!!!