Mol alena !

Sitter alldeles ensam just nu och i och försig så gör det inget!
Nu börjar det närma sig nedkomst för Sofia, spännande..... har nog lite småvärkar själv.....huga!!!
Förra lördagen fick katten 5 småungar, lite dramatik var det för stackarn visste inte var hon skulle ta vägen när det börja trycka på! Men allt gick bra, våran lilla barnmorska (Anna) var ej hemma utan hon var i Kärrbäck hos Linda, när hon fick höra detta så ville hon hem på en gång. Snart öppnar de väl ögonen o då blir det nog livat i huset kan jag tro.
I onsdags komm ungarnas kusin från Piteå, han skulle mura en bastuskorsten åt någon i Kukkola som Kalle känner, de har hållt på i 3 dagar nu.
I morgon så åker jag o ungarna till Luleå o grattar lillsyrrans gumma som fyller 10 år på onsdag, men då jobbar man ju som vanlig.
Klart att man svänger förbi den lilla gravid gumman o svärsonen också, ska ta kort på henne så man får se hur mycket magen vuxit.....herrregud! vad jag längtar!!!!!
Igår hade vi inga barn på frillo så då åkte vi till Ikea för att inhandla lite nya möbler och plastbackar till frillo.
Nästa vecka så har jag fördelen att få ta hand om de barn som ska börja i förskoleklassen till hösten, har redan planerat vad vi ska göra, gjort i ordning deras hyllor i korridoren, nya pärmar har de fått också och lådorna får de dekorera själva på måndag och tisdag.
Grattis Agnes i efterskott!
Ska gå och titta på reprisen av Äntligen hemma, den har nog redan börjat, vi syns och hörs!!!!!
Ha en fortsatt trevlig helg fast det regnar just nu!!!!
Hej och hå!

image14

Vad man längtar till dessa tittar fram igen!
Jobbade hela måndagen på frillo, vi hade bara 4 barn, så det var lugnt!
På kvällen var vi bort bjudna till S och H i Karungi, där grillade vi fläskfilé och grillkorv och till detta åt vi potatisgratäng och sallad, efterrätten bestod av marängsviss och Ni kan väl tänka er att det var supergott!
Vi var ett sällskap på 11 personer både stora som små och fler på väg!!! Vi skrattade så att magmusklerna fick sig ett ordentligt arbetspass!!! Den ena var tokigare än den andra!!!
Drycken flödade för en del där ibland bloggaren, så tisdagen gick ganska söligt fram inga hastiga rörelser eller så!
Karro har kommit tillbaka hem ett tag till!
Annas katt väntar kattungar vilken dag som helst, hon väntar med spänning och har fixat en bur som katten kan krypa in i( min lilla barnmorska). I fall någon vill ha en kattunge så säg till!!!!!
Ska ta mig en prommis innan man ska lägga sig, si ju later!!!!!