Vår vindar friska !

Sitter på jobbet och uppdaterar !!!!
Elli skulle bara veta !!!
Idag har vi vart med Håkan och hans skoter till vindskyddet, man trodde på morgonen att det skulle vara dåligt väder, men vi hade beställ sol !!!!!
Tänket sätta in en bild från skogen men det ville sig inte.
Ha en bra helg, för det tänker jag och min familj ha, utan huvudvärk.......på morgonen dagen efter....
Vi syns !!!

Vagnen !

image13

Barnvagns köp !

I går efter det jag kommit hem så for Kalle till Lule för att hämta hem 1:an och 4:an( alltså den äldsta o den yngsta ungen).
Jag skulle själv börja blogga men det var verkligen segt, det gick inte att skriva s och r på datorn så man fick börja med att söka felet!
Då ringer Sofia att de hade hittat en vagn på blocket, sagt och gjort jag gick in och tittade på den och visst var den fin, det var en 06:a och i neutrala färger, jag ringde Kalle att ta ut pengar så de fick fara och köpa den!
Så då gjorde man 2 ungdomar glada!
Onsdag kväll var jag, Anna,Hillevi,Sanna,Patrik,Lena,Noel och Samuel på Markus konsert och visst var pojken värd alla pengar!!! Vi stod nära scenen och efteråt så hade man lock för öronen men det var det värt!!!
Fredagen började jag först 10.30 så jag hann städa här hemma och nu så är det bara tvätten som ska tvättas och middag som ska lagas innan man kan invänta finalen i melodifestivalen!!! Har ingen speciell favvo!
Våran honkatt har vart borta 2 dagar nu så Anna är ledsen, så Kalle tyckte hon kunde fara och vara med på westernridning och utbildning hos Stefan nu på morgonen, ni skulle sett hennes ögon och hur glad hon blev!
Ska sätta på mig kläderna och fara ut och söka efter katten, vi får se om hon kommer fram!!!
Ha en bra fortsättning på lördagen! Annika grattis på födelsedagen! Jag ta utmaningen senare!!!
Elli våran favvo är ännu kvar!!!!