Kalas!!!!

Nu har man avverkat Antons kalas eller vad han nu kallade den för( de som kommer för att äta tårta)och då menar han den närmaste familjen.
Här har vart full rulle från morgon till nu på eftermiddagen.
De stora barnen överraskade oss igår(21.30)kom de från Lule tillsammans med Christoffer(Sofias kille),Karolina ringde och frågade vad jag hade bakat och jag svarade, då sa hon det till de andra och de tyckte att det lät gott och att vi kanske kommer hem, när hon ringde så var de redan i Vojakkala och de tog vägen förbi Lotta och Sara i Kukkola.
Har inte hunnit ut alls idag, Kalle håller på att fixa till bilen i Keräsjänkkä(hos svärmor o svärfar).Han sa att det kanske tar fram emot midnatt innan han är färdig, för Anna ville följa med,men hon hade nyss kommit hem från Lisa Kangastie, där har hon vart sedan i fredags så det fick räcka.
Ska snart inta en middag som är i ugnen, vi hörs kära bloggare.....

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Nu blir jag nyfiken på vad du hade i ugnen...har vart på långprommis till Lotta och Sara sen fick Janne hämta mej därifrån...det hann ju bli mörkt...

2006-03-19 @ 19:45:20
Postat av: Sussi

ja vad hade du i ugnen...? Ingen bulle väl??? =D

2006-03-19 @ 21:41:57
Postat av: Nina

Du har inte haft en lätt dag, kalas dagar brukar vara en dag då kaffepannan kokas om på nytt hela dagen....men å andra sidan är det kul att då träffar man vänner och bekanta som man annars inte träffar så ofta.

Och hoppas maten smakade bra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback