Hipp Hurra !!!!

Äntligen har vi fått ett eget kontrakt på en lägenhet åt flickorna i Luleå.
Så nu blir det till att flytta dom, men det blit först till påsklovet som tur är.
Gud vad jag är GLAD och en stor sten har fallit från hjärtat, tänkte att nu har detta ordnat sig iallafall.
Karolina som är hemma för närvarande och det är jätte roligt, blev så glad att hon övertalade Kalle att åka in till stan för att köpa pizza, hon ville fira !
Samtalade med en del av bloggarna idag på jobbet och de tyckte att man borde uppdatera sig oftare, men vad gör man när tänket tar stopp ibland!!!
Ska väl försöka uppdatera mig oftare, men lovar inget......
Igåg kväll så var vi och spelade upp delar av showen, på Folkets Hus för Konsum stämmans medlemmar och det gick bra och det var jätteroligt, men väntan att få börja spela den tog tid, vi var där ca halv 6 och stämman började typ 7, men som en del pensionärer är så ska en del vara ute i god tid. Var hemma först vid ca 22.45 så imorse var man mör i kroppen.
Våran lilla katt har börjat få vårkänslor så hon jamar och har sig på golvet (tänker inte ta efter henne om det nu är någon som skulle få för sig detta). Nu kom e hem med pizzorna så ni må ha de tills vi hörs nästa gång!!!!!

Kommentarer
Postat av: Nina

Nu är jag nöjd, mycket nöjd och glad !! Du var den bästa idag på fritids....Vi ses på bloggen säger du ! Ha! men tur att du sa så då var du tvungen att uppdatera dig *skratt*.

Men vaddå stopp i tänket !! det har jag ALLTID men måste skriva ändå......men visst är det Kajsa som ändå skall leda skrivandet ??!

2006-04-07 @ 22:07:54
Postat av: Nina

Glömde ju säga att vad skönt att det ordnat sig med lägenheten för barnen. Det är inte det lättaste att få tag i en lägenhet i Luleå.

2006-04-07 @ 22:14:17
Postat av: elli

Grattis gratts och åter grattis, det var verkligen värt en stadsresa för att hämta en pizza. Fömodar att de var en fmiljepizza?????

Postat av: Kajsa

grattis till lägenheten! det var då väl värt ett pizzafirande! Visst är det jobbigt med stämmor... och öppna toalettdörrar...

2006-04-08 @ 08:16:25
URL: http://kajsa.webblogg.se
Postat av: joannah

vad skönt med lägenheten! var pizzan god? vad tog ni för sort?

2006-04-08 @ 08:26:24
URL: http://joannah.webblogg.se
Postat av: Sussi

Grattis till lägenheten! Ja - vilken pizza!?

2006-04-08 @ 09:06:06
Postat av: Nina

så mycket pizza snack på flera bloggar, så man blir sugen på pizza!!!

2006-04-08 @ 13:09:14
URL: http://anin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback